Receptai, patiekalai, valgių receptai, patiekalų receptai, kulinarija, maisto gaminimas, maisto ruošimas, nauji receptai, gaminimas, konservavimas, kepimas, kepti, virti, vyrimas, patiekalai, konditerija

     Receptu Gidas Skaniausi receptai Pradžia Informacija Atsiųsk savo receptą! Ieškoti  Prenumerata Receptai Apkepai Blynų receptai Daržovių patiekalai Desertai, saldumynai Įvairūs desertai Ledai ir šerbetai Pyragai Saldainiai Sausainiai Tortai Duonos patiekalai Gėrimai, kokteiliai Alkoholiniai Arbata Gira Kava Kompotai Nealkoholiniai Grybų patiekalai Iškylų receptai Įvairūs patiekalai Karšti patiekalai Bulvių patiekalai Jūros gėrybės Kruopų patiekalai Makaronų patiekalai Mėsos patiekalai Miltiniai patiekalai Paukštienos patiekalai Troškiniai Žuvies patiekalai Konservavimas Marinavimas Padažai Paruošinukai Picos Pieno patiekalai Rauginimas Salotos, garnyrai Sojos patiekalai Sriubos Sūdymas Uncategorized Uogienės Uogų patiekalai Užkandžiai Suši Vaisių patiekalai Kario padažas Paskelbta 01/10/2009 į Padažai Produktai: 1/3 stiklinės grietinės, 1/3 stiklinės majonezo, 1/3 stiklinės grietininio sūrelio, 1 mažas svogūnas, 1 šaukštelis kario, druska. Svogūną nulupti, smulkiai sukapoti. Paruošimas: Grietinę išmaišyti su majonezu ir sūreliu, suberti svogūną ir karį. Pasūdyti. Raktažodžiai Plačiau >> Komentuoti Salierų ir bulvių blynai su saulėgrąžomis Paskelbta 23/09/2009 į Daržovių patiekalai   Produktai: 500 g bulvių, 300 g salierų šaknų, 2 šaukštai grietinės, 1 kiaušinis, druskos, pipirų, išlukštentų saulėgrąžų, aliejaus.   Paruošimas: Bulves ir salierų gumbus nuskuskite ir kartu išvirkite pasūdytame vandenyje, išvirusias daržoves sugrūskite grūstuvu, įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Po šaukštą paruoštos masės dėkite į saulėgrąžas, suformuokite blynus ir kepkite juos įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine. Raktažodžiai Bulvės, bulvių kukuliai, Bulvių patiekalai, bulvių receptai, Salierai Plačiau >> Komentuoti Apkepas su grybais Paskelbta 07/09/2009 į Apkepai, Grybų patiekalai Produktai:   400 g grybų (skėtinės žvynabudės, kazlėkai, raudonviršiai arba kreivabudės),  800 g su lupenomis virtų bulvių,    4 kietai virti kiaušiniai,   1 stiklinė rūgščios tirštos grietinės,   1 trynys,   3 šaukštai sukapotų žalių petražolių,   šaukštas sviesto,   šaukštas aliejaus,   druskos (pa […]
    Tinklalapio nuorodos:   receptugidas.lt     kaunieciams.lt   seimosreceptai.lt   etiketogidas.lt   ukiogidas.lt